Yakacık 80.Yıl Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inklâplarından hız alarak bilimi yol gösterici edip son teknolojik gelişmelerden faydalanan insan hak ve hürriyetlerini savunan kendine, ailesine, yurduna, dünyaya faydalı adalet ve demokrasiyi rehber edinen; spor, sanat, kültürel etkinliklerde ön sıralarda yarışan, üretken, kendini gerçekleştirmiş bireylerin yatişmesini sağlamaktır.

Misyon: İlköğretim Programını, çevresel şartları, bilimsel, teknolojik gelişmeleri dakkate alarak etkili ve verimli bir biçimde uygulamak, kanunlara ve Atatürk ilke ve inklâplarına bağlı, kültürel ve ahlâki değerlerini bilen ve koruyan, insan hak ve hürriyerlerini bilen ve savunan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://80yilataturk.meb.k12.tr

Adres - YAKACIK KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ 213 SK. 80. YIL ATATÜRK ORTAOKULU SİTESİ ŞEHIT YUSUF DIRI İMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO 1 ALTUNHİSAR / NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal eğitim.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Özel Servis